Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Körlevél a kecskeméti Magyarok
  2007-10-13 23:38:50, szombat
 
  Körlevél a kecskeméti Magyarok Házából
2007-10-12. 16:49:00


Akarsz-e saját hazádban másodrendű állampolgárként (rabszolgaként) élni?

Magyarországon ma a színfalak mögött egy fegyverek nélküli háború folyik. Ha elveszítjük, mi lesz gyermekeinkkel, unokáinkkal?

Kérlek gondolkozz ezen! Nyomtasd ki ezt az e-mailt és minél több ismerősöddel barátoddal oszd meg!

Szeretettel:
Lakatos Miklós
Magyarok Háza


Simon Peresz: Izrael fölvásárolja Magyarországot

Simon Peresz egy tel-avivi gazdasági fórumon kijelentette, hogy Izrael gazdasági mutatói kitűnőek, s az izraeliek az egész világon befektetnek, fölvásárolják például Lengyelországot és Magyarországot. A zsidó állam elnöke végre kimondta azt, amit mi már régen tudunk: Magyarország területén új honfoglalás folyik.

Simon Peresz izraeli államelnök október 10-én beszédet mondott Tel-Avivban a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén. A Máárív héber nyelvű izraeli napilapból megtudjuk, hogy Peresz az összejövetelen kijelentette: "A súlyos pangást, a háborút, a Gázai övezetből történt kivonulást és egyéb válságot kiheverve manapság Izrael precedens nélküli gazdasági eredményeket ér el. Az izraeli gazdaság virágzik", mondta Simon Peresz.

Az izraeli államelnök ezután kijelentette: "Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van neki. A kormányok ezzel szemben nem képesek realizálni az erejüket, van költségvetésük, de nincs pénzük. A kormányok tehát képtelenek az eredményes működésre, de a cégeket nem kötik gúzsba a korlátozások", hangsúlyozta Peresz.

"Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek precedens nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, fölvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot", mondta Simon Peresz izraeli államelnök.

Hering József


Mi nem ilyen, vagy olyan pártnak, vagy egyéb szerveződésnek, hanem elsősorban a Szent Koronának vagyunk a tagjai.
Nálunk a tagság már eleve elrendeltetett, akkor meg miért is kellene ilyen, vagy olyan kicsinyes pártpolitikai érdektől vezérelt párt.
Turul, Árpád-sávos zászló, Szentkorona, István király...Egy nemzet, nemzetté válás szimbólumai, mondhatnánk állomásai.
Bátran mondhattuk, gondolhattuk ezt, még a kommunista diktatúra éveiben is, hiszen a legvehemensebb despotáknak sem volt bátorsága nyíltan kikezdeni a magyarság szent jelképeit.
S mi történik napjainkban, a hőn áhított parlamentáris demokráciában?
A Szentmadarunk "részeg fasiszták totemállatává" silányult, a sávos zászló nyilas jelképé degradálódott. A Szentkorona svájcisapka, jobb esetben múzeumi tárgy, míg István király "döglött sirály" lett.
De folytathatnánk a sort a fehér lovat meghágó Széchenyi Istvánnal, kinek sajátos nászából születik a Fehérló-fia.
Mi lehet az oka ennek az ádáz, becstelen támadássorozatnak?
Állítólag bizonyos rétegek, csoportok érzékenységét sértik magyarságunk ilyen irányú megnyilvánulásai.

Tisztelettel kérdem; az senkit sem zavar, hogy nemzeti jelképeink megalázása, sárba tiprása minden becsületes magyar embert sért?
Sértette a múltbeli bitorlása, bepiszkítása, és nem kevésbé sérti a jelenlegi kirekesztése, bemocskolása.
Továbbá, vajon mennyi embert sért, tölt el félelemmel a Dávid-csillag, vagy az amerikai-sas látványa?
Elárulom, milliókat... Úgy gondolom a probléma gyökere másutt keresendő.
Valószínűleg, korunk újdonsült prókátorai tisztában vannak elveik, a média nehézüzérségének támogatásával ránk zúdított tanaik tarthatatlanságával, a kiábrándultság törvényszerű bekövetkeztével.
Ennek okán, semmitől sem félnek jobban, mint a megosztás csapdáit elhagyó, jól kenhető gerinctelen masszából, csőcselékből öntudatára ébredt tömegektől.
A maghozó fénymadár, az Árpád-sávok, a Szentkorona mentén megvalósuló újbóli nemzetté válástól.
Az egységes néptől, aki nemet mond a pogány-keresztény, az úr-jobbágy, katolikus-református, a munkás-értelmiségi, a jobboldali-baloldali típusú megosztásokra.
Nemet mond magára a megosztás ördögi módszerére, a felperzselt lelkeket, génekig ható traumát, s megnyomorított társadalmat maga után hagyó örökös átkunkra.
Aki nem asszisztál tovább egy szilíciumagyú érzelmi-fogyatékos, gerinctelen világpolgármassza, összességében egy könnyedén irányítható, szolgasorba kényszeríthető emberiség létrehozásában.
Tisztában van vele, hogy ez az ország az övé, az ő hazája, amiért felelősséggel tartozik.

Egyszer elegünk lesz, hogy nincs beleszólásunk, nemzetünk, országunk sorsába.
Nem mi irányítjuk családunkat, nem mi neveljük gyermekeinket.
Mások mondják meg, mi a jó, mi a rossz, mások álmodják meg álmainkat, s rájövünk, hogy önmagunk, a ránk erőltetett "kasztok" bálványozása helyett, a nemzetet kell tennünk a megfelelő helyre.
Középre... Tisztelt ilyen-olyan "oldali", és érzelmű honfitársaim!
Ez a mi munkánk, s nem is kevesebb, mint egy forradalom.

Ez maga a forradalom.
2007. szeptembere
B. Kántor János
*********

Nincs jobb oldal, nincs bal oldal! Nincs jobb oldali érdek és nincs bal oldali érdek!
Egyféle érdek van - a nemzeti érdek!
A nemzeti érdek mindenek felett!
Mi nem ilyen, vagy olyan pártnak, vagy egyéb szerveződésnek, hanem elsősorban a Szent Koronának vagyunk a tagjai.
Nálunk a tagság már eleve elrendeltetett, akkor meg miért is kellene ilyen, vagy olyan kicsinyes pártpolitikai érdektől vezérelt pártokba, vagy egyéb szerveződésekbe tömörülni.
Az ország 3 részre szakadt, szocialistákra, fideszesekre és egyebekre.
Az egység megteremtésére egyetlen lehetőség van: a Szent Korona. Követni kell a pártoktól független Új politikai erő a Szent Korona szolgálatába szegődött szerveződések útmutatását.
NEM ELÉG A KORMÁNYVÁLTÁS!
NEM ELÉG A PROGRAMVÁLTÁS!RENDSZERVÁLTÁS, TÉNYLEGES RENDSZERVÁLTÁS KELL!
HELYRE KELL ÁLLÍTANUNK 1944 MÁRCIUS 19-ÉN MEGSZAKADT TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYUNK JOGFOLYTONOSSÁGÁT!
KÉTKAMARÁS PARLAMENTET KELL LÉTREHOZNI!
Nem pártprogram, hanem a Nemzet Programja, a magyar hagyomány folytatása. Egy új, - teljes szeretet-közösséget megvalósító magyar élettér terve.
Visszaadja a természetes szabadságot és önrendelkezést, minden magyar ember felszabadulásához vezet majd. Ez az az ország, amely visszaszerezve lelki-, szellemi-, politikai-, katonai- és gazdasági függetlenségét elsődlegesnek és mindenek fölöttinek tartja saját állampolgárai érdekeinek védelmét és érvényesülését.
Ez az az ország, amelynek jövője több ezer éves hagyományra épül.
Ez az az ország, amely biztosítja minden állampolgára számára a szabad akarat gyakorlásának feltételeit, így mindenki élvezi a lelki-, szellemi- és anyagi szabadságot.

Információ:
Magyarok Háza
www.karpathaza.hu

[Forrás: karpathaza.hu]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megnyilvánulásai, nehézüzérségének, lengyelországot, szerveződésekbe, bekövetkeztével, állampolgárként, összejövetelen, kényszeríthető, létrehozásában, szocialistákra, függetlenségét, elrendeltetett, szerveződésnek, magyarországot, megnyomorított, kiábrándultság, érvényesülését, megteremtésére, gyermekeinkkel, önrendelkezést, magyarországon, legvehemensebb, rendszerváltás, visszaszerezve, költségvetésük, folytathatnánk, támogatásával, pártpolitikai, fölvásárolják, fölvásároljuk, állampolgárai, demokráciában, parlamentáris, szentmadarunk, totemállatává, degradálódott, kecskeméti Magyarok, színfalak mögött, fegyverek nélküli, tel-avivi gazdasági, egész világon, zsidó állam, összejövetelen kijelentette, súlyos pangást, izraeli gazdaság, izraeli államelnök, kormányok ezzel, kormányok tehát, eredményes működésre, kommunista diktatúra, legvehemensebb despotáknak, magyarság szent, Magyarok Házából, Lakatos Miklós, Magyarok Háza, Simon Peresz, Kereskedelmi Irodák Szervezetének, Bill Gates, Hering József, Szent Koronának, Széchenyi Istvánnal, Kántor János, Szent Korona, ELÉG KORMÁNYVÁLTÁS, ELÉG PROGRAMVÁLTÁS, TÉNYLEGES RENDSZERVÁLTÁS KELL, HELYRE KELL ÁLLÍTANUNK, MEGSZAKADT TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYUNK JOGFOLYTONOSSÁGÁT, KÉTKAMARÁS PARLAMENTET KELL LÉTREHOZNI, Nemzet Programja,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Környezetvédelem  Különös!  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Két ember becsülete  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Föld napja április 22  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Mosolyogtál már ma?  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Életművészet  Amit átélünk,  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 26  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti kép  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  S a dalok tanulsága  Életművészet  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Föld napja április 22  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Maradék idő  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Esti kép  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Szép estét  Ha így haladunk...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Föld napja április 22 
Bejegyzés Címkék
kecskeméti Magyarok, színfalak mögött, fegyverek nélküli, tel-avivi gazdasági, egész világon, zsidó állam, összejövetelen kijelentette, súlyos pangást, izraeli gazdaság, izraeli államelnök, kormányok ezzel, kormányok tehát, eredményes működésre, kommunista diktatúra, legvehemensebb despotáknak, magyarság szent, sávos zászló, fehér lovat, múltbeli bitorlása, jelenlegi kirekesztése, amerikai-sas látványa, probléma gyökere, média nehézüzérségének, kiábrándultság törvényszerű, megosztás csapdáit, maghozó fénymadár, egységes néptől, megosztás ördögi, felperzselt lelkeket, könnyedén irányítható, ránk erőltetett, nemzetet kell, megfelelő helyre, nemzeti érdek, egység megteremtésére, pártoktól független, magyar hagyomány, természetes szabadságot, szabad akarat, megnyilvánulásai, nehézüzérségének, lengyelországot, szerveződésekbe, bekövetkeztével, állampolgárként, összejövetelen, kényszeríthető, létrehozásában, szocialistákra, függetlenségét, elrendeltetett, szerveződésnek, magyarországot, megnyomorított, kiábrándultság, érvényesülését, megteremtésére, gyermekeinkkel, önrendelkezést, magyarországon, legvehemensebb, rendszerváltás, visszaszerezve, költségvetésük, folytathatnánk, támogatásával, pártpolitikai, fölvásárolják, fölvásároljuk, állampolgárai, demokráciában, parlamentáris, szentmadarunk, totemállatává, degradálódott, elsődlegesnek, érzékenységét, megosztásokra, kormányváltás, szerveződések, programváltás, szervezetének, beleszólásunk, felelősséggel, gyermekeinket, rabszolgaként, összességében, gyakorlásának, szilíciumagyú, ismerősöddel, bemocskolása, valószínűleg, magyarország, fideszesekre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.